Kyllingeunderlår

Kyllingeunderlår


Skærevejledning

Vægt:
Varierende fra 60-135 g. Gennemsnitsvægt ca. 70 g
Rå: 60 % kød, 5 % skind/fedt og 35 % ben

Fedtindhold i 100 gram:
8 g – andre 6 g
Fedtindholdet er baseret på virksomhedernes egne analyser og kan ses på næringsdeklarationen.


Stegning i ovn
6-8 kyllingelår
Salt og peber

Tilberedningstid: ca. 45 minutter
Stegesvind: ca. 15 %

Krydr lårene med salt og peber.
Læg dem på bagepapir på en bageplade eller i et ovnfast fad.
Stil dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte. Vend dem evt. 1-2 gange undervejs i stegningen. Stik en urtekniv i kødet, hvor det er tykkest. Kødsaften skal være klar ved benene. Eller stil dem i en varm ovn ved 200 grader og steg dem ca. 30 minutter.

Stegning på grill
Grilles 15-20 minutter ved middelhøj varme. Vend dem jævnligt. Tjek om de er gennemstegte: se under stegning i ovn.


Tips
Lårene kan vendes i
- fintrevet parmesan og paprika blandet med salt og peber
- kokosmel, salt og peber
- knuste cornflakes, evt. tandoori, salt og peber
- teryiaki, lime, sesamfrø, salt og peber