Kylling

De viste udskæringer af kylling har de anbefalede navne og specifikationer. Der er vægtangivelser på de enkelte kødstykker til hjælp for dem, som udvikler opskrifter eller underviser i madlavning. Desuden gives der gennemprøvede tilberedningsanvisninger. Det drejer sig om grundopskrifter, hvor der kun er tilsat salt, peber og evt. væske. Grundopskrifterne kan danne baggrund for al videre opskriftudvikling såvel med hensyn til krydring som tilbehør.
Læs mere om Kylling

De viste kødudskæringer har de anbefalede navne og specifikationer.

Der er vægtangivelser på de enkelte kødstykker til hjælp for dem, som udvikler opskrifter eller underviser i madlavning. 

Desuden gives der gennemprøvede tilberedningsanvisninger. Det drejer sig om grundopskrifter, hvor der kun er tilsat salt, peber og evt. væske. Grundopskrifterne kan danne baggrund for al videre opskriftudvikling såvel med hensyn til krydring som tilbehør.

 

Se listen neden for og vælg den udskæring, som du vil vide mere om.

 


Kokkeskole

Råvarer