Pulled pork sandwich med coleslaw

Pulled pork sandwich med coleslaw

Thomas Castberg

Af Thomas Castberg

Det skal du bruge

4 personer til frokost/skovtur

Ca. 300 g pulled pork – færdigt kød med marinade –  se link til opskriften neden for.

Coleslaw
¼ -½ spidskål, ca. 250 g
½ tsk groft salt

Dressing
5 spsk græsk yoghurt, 0,1 % fedt eller skyr 0,2% fedt eller et andet fast, magert surmælksprodukt
1 tsk æbleeddike eller anden frugteddike
½ tsk sukker

Evt. lidt dijonsennep
4 grovboller, ca. 280 g


Ca. 30 minutter, hvis du har pulled pork i køleskabet


Sådan gør du

  1. Snit spidskålen fint, læg den i en si og drys den med salt.
  2. Lad det stå i minimum 15 minutter.
  3. Tryk væsken ud af kålen.
  4. Rør dressingen sammen og smag den til.
  5. Vend kålen i dressingen.
  6. Varm pulled pork og rist bollerne.
  7. Server boller med coleslaw og pulled pork.

Tips

  • Noget af spidskålen kan udskiftes med revne gulerødder, blegselleri og forårsløg i tynde skiver, eller æble i små tern.
  • Dressingen kan tilsættes lidt mayonnaise.
  • Coleslaw kan gemmes i køleskabet et par dage.
  • Coleslaw kan serveres til i stedet for at kommes ind i bollerne.
  • For en hurtigere middag kan pulled pork købes færdiglavet.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. sandwich
Protein 27%
Kulhydrat 46%
Fedt 27%
1509 kJ - 359 kcal

Sund hverdagsmad