Det skal du bruge
1 barn
2 små frikadeller25 g pasta
½ dl blomkålsbuketter
2 cherrytomater
½ dl frosne ærter
1 tsk olie
evt. 1 tsk citronsaft
Salt og peber
1 rugbrødsklods ca. 25 g, svarer til ½ skive rugbrød
1 ½ dl skummet- eller minimælk
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Klik hen til opskriften på Minifrikadeller
Kog pastaen eller brug en rest kogt pasta fra aftensmaden.
Bland blomkålsbuketter – rå eller letkogte i. Skær tomaterne i kvarte. Bland pasta og grøntsager. Dryp med olie og evt. citronsaft. Smag til med salt og peber. Kom salaten i en dåse med tætsluttende låg. Pak frikadellerne og rugbrød ind for sig i.
Tips
- Der kan laves en stor portion frikadeller, som fryses enkeltvis.
- Der kan købes små færdigstegte frikadeller med max 10% fedt.
- Hvis der ikke serveres mælk - men vand til frokosten, bør barnet have ¼ skive rugbrød med 1 lille skive ost eller andet pålæg for at blive mæt.