Det skal du bruge
6 personer
1 flanksteak, ca. 800 gSalt og peber
2 tsk olie
1 dl blommeeddike eller anden frugteddike
2 spsk honning
600 g rucola
200 g Vesterhavsost eller en anden fast ost med god smag
Tilbehør
Spelt- eller durumbrød, 600 g
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Kog honning og eddike ved god varme i 2-3 minutter. Lad siruppen køle af.Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet et minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg færdigt 5-6 minutter på hver side. Skær en flig af kødet og se om det er rosa indeni.
Skyl og tør rucola og fordel den på et stort fad.
Skær kødet i tynde skiver på skrå på tværs af kødfibrene. Fordel kødet på salaten og dryp med blommesirup. Skær tynde skiver af osten og riv flager af den henover. Kværn sort peber på toppen.