Det skal du bruge
4 personer
500 g hakket svinekød1 løg
2 stilke bladselleri
2 tsk karry
4 spsk sojasauce
Salt og peber
Tilbehør
2 røde peberfrugter1 agurk
½ iceberg, 200 g
2 dl fast yoghurt, 10% fedt
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved god varme. Kom kødet i og steg til det har skiftet farveTilsæt hakket løg og bladselleri i små tern sammen med karry og steg det nogle minutter. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 minutter under låg. Tag låget af og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten alt væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
Varm pitabrød efter anvisning på emballagen.
Skær peberfrugter i strimler og agurk i skiver.
Server salat og græsk yoghurt til.
Pitabrødene kan serveres fyldte eller tingene skal stilles i skåle og hver person laver sine egne pitabrød.
Tips
- Overskydende pitabrød og fyld kan bruges til madpakken næste dag.
- Karry- kødfyld kan laves af hakket oksekød eller kyllingekød i stedet for svinekød.