Det skal du bruge
1 barn
1 teryiaki kyllingelår50 g dampede broccolibuketter
2 cherrytomater
½ skive rugbrød
1 lille spsk torskerogn
1 tsk surmælksprodukt fx yoghurt naturel
½ skive rugbrød
½ skive figenpålæg
6 mandler
1 ½ dl skummet- eller minimælk
Ca. 15 minutter
Sådan gør du
Klik hen til opskriften på Teryiaki kyllingelår med sesamfrø
Pak evt. noget om knoglen på kyllingelåret, så barnet kan spise låret uden at få fedtede fingre. Pak kyllingelåret ind i plastfilm. Skær rugbrødet i kvarte. Rør torskerogn med surmælksprodukt og kom det mellem to kvarte skiver rugbrød. Kom figenpålæg med de andre to kvarte stykker rugbrød. Pak de øvrige ting ind i små bokse eller plastfilm. Pak det hele i en madkasse.
Tips
- Hvis der ikke serveres mælk - men vand til frokosten, bør barnet have ¼ skive rugbrød med 1 lille skive ost eller andet pålæg for at blive mæt.