Æg

Ægget er rigt på proteiner og vitaminer. Vi bruger det på utrolig mange måder i madlavningen og forbinder det med højtider som påske. Og så har ægget sin egen dag hvert år, den anden fredag i oktober. Og ved du egentlig hvordan du koger et æg perfekt? Bliv klogere på ægget og alle dets kvaliteter - og få inspiration til nye retter.

Relateret indhold

Må du spise rå æg?
Æg er en god kilde til proteiner, vitaminer og mineraler og raske mennesker kan roligt spise op til 7 æg om ugen, lyder rådet fra DTU Fødevareinstituttet.

Relateret indhold 2

Derfor skal du spise æg

Proteiner

PromoSpotWithImage

Besøg en ægproducent

Opskrift 1 æg

Madmuffins med skinke og broccoli
Æggekage med pasta

opskrift 2 æg

Æggekage med pasta

Opskrift 3 æg

Thailandske stegte ris med æg og rejer 

Opskrift 4 æg

Grøntsagsfad med æg og karry