Nye gæste- og weekendretter med okse- og kalvekød

14.11

I weekenden har de fleste mere tid og lyst til at lave mad, der tager lidt længere tid, og der er overskud til at invitere gæster.

Skal du have et par gæster, så foreslår vi en lækker kalveculotte med kartoffelsalat med bønner og rødløg. 
Kalveculotte med kartoffelsalat, bønner og rødløg

Står weekenden på simremad så prøv den velsmagende langtidsbraiserede oksesteg med blommer og rødbeder. 
Langtidsbraiseret oksesteg med blommer og rødbeder eller oksegryden med fennikel, æbler, kål og bær. Oksegryde med fennikel, æbler, kål og bær

Kalvelever er en sjælden gæst på menuen, og det er en skam, for det er sund mad. Her får du en dejlig lille frokostret i form af en salat med kalvelever og blommer.
Salat med kalvelever og søde blommer - frokostret

Seneste nyt

Om vores madopskrifter

VoresMad.dk er vores måde at servere viden om maden og opskrifter i øjenhøjde med omtanke. Alle retter er gennemtestede med fokus på smagsoplevelsen og indeholder ikke mere fedt eller kalorier end nødvendigt. Fremgangsmåden er så ligetil som muligt, uden brug af unødvendige ingredienser, for mange gryder eller andet, og så har vi krydstjekket fødevaresikkerheden.

Få opskrifter på e-mail

Meld dit til VoresMad.dk's e-mail Opskriftservice og få inspiration til lækre retter hele året rundt.

Du kan få Opskriftservice 1 eller 2 gange om måneden, som det passer dig bedst.