Vi bruger cookies

Ved at benytte www.voresmad.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Skinkeschnitzel i fuldkornsbolle - mexicansk inspireret

Skinkeschnitzel i fuldkornsbolle - mexicansk inspireret - slanke

Det skal du bruge

1 person

1 skinkeschnitzel 1 cm tyk, ca. 125 g
Salt og peber
Evt. ½ tsk tørret oregano
1 tsk olie
1/6 spidskål eller icebergsalat, ca. 1 dl
1 tomat
¼ peberfrugt
1 spsk fedtreduceret mayonnaise
½ tsk paprika, gerne røget
1 fuldkornsbolle, ca. 80 g

Ca. 15 minutter

Sådan gør du

Snit kålen eller salaten - ca. 1 dl. Skær tomaten og peberfrugten i skiver. Rør mayonnaisen med paprika.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr det med salt, peber og evt. oregano. Lad olien blive varm på en pande ved kraftig varme. Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når kødet kommes på panden. Brun kødet ½ minut på hver side, skru lidt ned for varmen og steg det 1½ minut på hver side. Kødet er mest mørt og saftigt, hvis det er svagt rosa indeni. Tag kødet af panden og skær det først i tynde strimler, lige før bollen gøres klar til servering.

Lun bollen på en brødrister eller på en pande og skær den over. Smør mayonnaiseblandingen på bollerne. Fordel salat på bunden af bollen. Læg kødet i strimler over og fordel tomat og peberfrugt over. Læg bolletoppen på.


Energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 37%
Kulhydrat 40%
Fedt 23%
1645 kJ - 390 kcal

Tips

  • stedet for skinkeschnitzel kan du bruge svinekoteletter uden fedtkant, kalveschnitzler, oksebøf eller kyllingebryst. Du kan også bruge en rest kold steg uden fedtkanter i tynde skiver.

Nyhedsbrev

Mest populære

#voresmad