Vi bruger cookies

Ved at benytte voresmad.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Pizzasnegle med skinke trin-for-trin

Pizzasnegle med skinke trin-for-trin

Det skal du bruge:

12 stk.

Dej
25 g gær
2 dl lunkent vand
2 spsk olie
½ tsk salt
Ca. 5 dl hvedemel

Fyld
1½ dl tomatpuré
½ løg
150 g kogt skinke
2½ dl reven ost
1 tsk oregano

Ca. 1½ time

Sådan gør du

Sådan skal du gøre:
1. Læg bagepapir på en bageplade
2. Smuldr gæren i en stor skål.
3. Kom vandet i skålen og rør.
4. Hæld olie, salt og 2 dl mel i skålen. Rør.
5. Kom lidt efter lidt resten af melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
6. Ælt dejen færdig på bordet.
7. Rul dejen ud til en firkant på ca. 25 cm x 45 cm

Fyld
1. Kom tomatpuréen i en skål.
2. Pil løget og riv det. Kom det i tomatpuréen. Rør det godt sammen.
3. Hæld tomatblandingen på dejen og smør det ud.
4. Skær skinken i små terninger og kom dem i dejen.
5. Drys ost over skinken.
6. Drys oregano over osten.
7. Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i 12 stykker.
8. Sæt pizzasneglene på bagepladen. Læg en plasticpose over sneglene.
9. Lad pizzasneglene hæve i 15 minutter.
10. Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
11. Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter.
12. Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.


Energifordeling

Energifordeling og -indhold i 1 stk. pizzasnegl
Protein 20%
Kulhydrat 52%
Fedt 28%
710 kJ - 170 kcal

Tips

Kom pizzasneglene i madpakken sammen med agurkestænger og gulerodsstave.
Pizzasnegle kan spises til aftensmad sammen med salat.
Gen eventuelt nogle pizzasnegle i fryseren.
SKinken kan udskiftes med bacon. Steg baconen sådan: Dup bacon tør med køkkenrulle. Skær den i små terninger. Læg bacon-terningerne på en pande, og steg dem til de er gyldne. Læg bacon-terningerne på køkkenrulle på en tallerken. Hæld de afsmeltede fedt væk.