Vi bruger cookies

Ved at benytte www.voresmad.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Kebabæg i pitabrød

Kebabæg i pitabrød

Det skal du bruge

2 personer

3 æg
2 forårsløg, ca. 50 g
3 gulerødder, ca. 225 g
1 tsk kebabkrydderi eller karry
Salt og peber
1 tsk olie
4 fuldkornspitabrød
Salatblade, ca. 25 g
1 rød peberfrugt, ca. 150 g

Ca. 20 minutter

Sådan gør du

Pisk æggene let sammen i en skål. Snit forårsløgene og riv gulerødderne. Vend det i æggemassen sammen med kebabkrydderi, salt og peber. Varm olien på en pande. Hæld æggemassen på. Vend rundt i massen til den er gennemstegt.

Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld pitabrødene med salat, æggemasse og skiver af peberfrugt.


Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 19%
Kulhydrat 59%
Fedt 22%
2465 kJ – 585 kcal

Ca. 200 g frugt og grønt pr. person.

6 om dagen logo

Tips

  • I stedet for revne gulerødder kan bruges revne selleri, persillerod eller squash. 
  • Pitabrødene kan smøres med tahin, tapernade eller pesto, før de fyldes.

Nyhedsbrev

Mest populære

#voresmad