Find en anden god opskrift


Gulerodsshot med grillet oksefilet med sprød crust
  • Ca. 40 minutter

Gulerodsshot med grillet oksefilet med sprød crust

Ingredienser (4 personer)

250 g oksefilet uden fedt eller tyndstegsfilet

400 g gulerødder, gerne nye
½ l æblemost
1 cm peberrod, ca. 1 spsk
Salt og peber og evt. lidt sukker

1 bundt kørvel
20 g corn flakes

Sådan gør du

Rens gulerødderne, skær dem i skiver og kog dem møre i æblemosten, 5-8 minutter.
Skræl og riv peberrod så fint så muligt.

Blend suppe og peberrod til det er helt glat. Tilsæt lidt mere æblemost, hvis suppen er for tyk.
Smag til med salt, peber og evt. sukker.
Sæt den til side.

Skyl, tør og hak kørvel fint, også stilkene.
Knus corn flakes til det er helt fint – det gøres nemmest i en plastpose og med en kagerulle. Bland med groft salt, grov peber og hakket kørvel.

Skær kødet i tern på 3 x 3 cm. Sæt dem på spid, én tern pr. spid.
Grill dem to minutter på alle fire sider.

Server som på billedet.


Få opskrifter på e-mail 1 eller 2 gange om måneden

Opskriften er udafbejdet af: Thomas Castberg.

Tips


Flere tips og ideer til at du bliver bedre i køkkenet

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 31%
Kulhydrat 52%
Fedt 17% 
830 kJ - 199 kcal

Blive klogere på ernæring